Lecenté Glitters

 

 

Ultra Fine Glitter

Dit is de core glitter van Lecenté™. Super fijn en precies gesneden van prachtige kwaliteit, zodat ze perfect op de nagel zitten. Je kunt ze mixen door gel of acryl of verwerken in de plaklaag van jouw gepolish. De kleur in het potje is ook de kleur die je ziet op de nagel. Omdat de glitters door en door gekleurd zijn, zullen deze hun kleur niet verliezen als ze in aanraking komen met vloeistof

 

Iridescent Glitter

Doorschijnende fijne glitters, die de basiskleur die eronder zit door laten schijnen. Ze zijn zo ontzettend veelzijdig, doordat ze steeds weer anders uitzien als je ze over een andere kleur zet. Je kunt het beste zelf experimenteren met deze kleuren om de veelzijdigheid te ontdekken. Zet je de kleur over een soortgelijke kleur dan zul je zien dat het er zo uitziet zoals in het potje, maar zet je het over een contrasterende kleur dan zal de kleur compleet anders uitzien. De effecten zijn eindeloos.

 

Holographic Glitter

Miljoenen regenboogkleurtjes in elk fijn gesneden stukje glitter. Ze vangen het licht super mooi op en geven een prachtige schittering elke keer weer. Ze hebben overwegend een kleur met daaraan toegevoegd holografische glitters. Of je ze nu in de zomer in de zon draagt of in de winter tijdens kerst. Ze kunnen altijd en overal.
 
 

Stardust

Dit het is dunste en meest shiney stukje glitter dat je je kunt voorstellen, het is bijna een poedervorm. Het laat zich super verwerken in de plaklaag van je gepolijst en geeft een super mooie parelachtige glans. Je kunt ze over verschillende kleuren gebruiken om verschillende effecten te creëren. Omdat ze zich zo dun verwerken, doe je met stardust aanzienlijk langer dan met andere glitters.
 

Shadow Pigmenten

Dit zijn de neon pigmenten van Lecenté™. Dit zijn pure pigmenten die je door acrylpoeder of gel kunt mengen. Je kunt ze natuurlijk ook prachtige verwerken in de plaklaag van je gelpolish. Ze zijn echt neon, zoals neon bedoeld is. Zet je de pigmenten over een soort gelijke kleur, dan zul je zien dat ze nog krachtiger van kleur worden. Zet je ze over een contrasterende kleur, dan krijg je weer totaal andere mooie effecten.
 
 

Multi Glitz Glitter

Deze glitters creëren de ultieme rockstar nagels. Door verschillende maten en kleuren in een potje te verwerken knallen deze kleuren echt van je nagels af.
Pagina 1 van 34
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »