CND Shellac

Shellac

CND Shellac is erg populair en is een nagellak / gellak die maar liefst twee tot vier weken blijft zitten en een prachtige glans houdt. CND Shellac is opgebouwd uit verschillende lagen. Het begint met een base coat, dan een kleur coat en eindigt met de topcoat. Elke laag word uitgehard onder een  UV lamp of LED/UV lamp, zodat de lak direct droog is. Let op; verwijder de plaklaag van de topcoat wel even met alcohol.

Waarom CND Shellac
Mooie gekleurde nagels of een french manicure zonder afgesleten randen, scheurtjes of krassen. En het mooiste van deze nagellak / gellak is dat je er de eerste 2 weken geen omkijken naar hebt. CND Shellac is erg dun en flexibel waardoor het bescherming biedt voor je natuurlijke nagels. CND Shellac is niet alleen geschikt voor de natuurlijke nagels maar het kan op gel- of acrylnagels aangebracht worden. CND Shellac is erg makkelijk te verwijderen met onze speciale remover wraps in combinatie met de CND Offly Fast.

CND Shellac kleuren
CND Shellac is verkrijgbaar in bijna alle denkbare kleuren. De collectie bestaat uit meer dan 140 verschillende varianten met bijpassende bijproducten zoals de CND Vinylux nagelakken.

CND Shellac Voordelen

Bij CND Shellac hoef je de natuurlijke nagel niet te vijlen en zelfs bij het verwijderen van de oude CND Shellac moet je ook totaal niet vijlen. DUS CND Shellac beschadigd de natuurlijke nagel niet!

 

Pagina 1 van 38
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »