Lecenté

Lecenté™ Glitters zijn de ideale glitters die je bij alle  systemen kunt gebruiken. Je kan  ze met een acrylpoeder of gel mengen of wil aanbrengen op je gelpolish of gellak of zelfs nagellak, het werkt allemaal even fijn. Gebruik je ze in gel of acryl zorg er dan voor dat je niet meer dan 30% van de Lecenté™ Glitters mengt met de acryl of gel, om servicebreakdown te voorkomen. Er zijn + 140 verschillende kleuren glitters en shadows die allemaal een ander mooi effect geven. Er zijn Ultra Fine glitters, Shadow Pigmenten, Iridescent glitters, holographic Glitters, Multi Glitz, Stardusts en Glitter Shapes. We leggen ze onderstaand stuk voor je stuk aan je uit.

 

Ultra Fine Glitters

Dit is de core glitter van Lecenté™. Super fijn en precies gesneden van prachtige kwaliteit, zodat ze perfect op de nagel zitten. Je kunt ze mixen door gel of acryl of verwerken in de plaklaag van jouw gepolish. De kleur in het potje is ook de kleur die je ziet op de nagel. Omdat de glitters door en door gekleurd zijn, zullen deze hun kleur niet verliezen als ze in aanraking komen met vloeistof.

 

Iridesent Glitter

Doorschijnende fijne glitters, die de basiskleur die eronder zit door laten schijnen. Ze zijn zo ontzettend veelzijdig, doordat ze steeds weer anders uitzien als je ze over een andere kleur zet. Je kunt het beste zelf experimenteren met deze kleuren om de veelzijdigheid te ontdekken. Zet je de kleur over een soortgelijke kleur dan zul je zien dat het er zo uitziet zoals in het potje, maar zet je het over een contrasterende kleur dan zal de kleur compleet anders uitzien. De effecten zijn eindeloos.
 

Holographic Glitter

Miljoenen regenboogkleurtjes in elk fijn gesneden stukje glitter. Ze vangen het licht super mooi op en geven een prachtige schittering elke keer weer. Ze hebben overwegend een kleur met daaraan toegevoegd holografische glitters. Of je ze nu in de zomer in de zon draagt of in de winter tijdens kerst. Ze kunnen altijd en overal.
 

Stardust

Dit het is dunste en meest shiney stukje glitter dat je je kunt voorstellen, het is bijna een poedervorm. Het laat zich super verwerken in de plaklaag van je gepolijst en geeft een super mooie parelachtige glans. Je kunt ze over verschillende kleuren gebruiken om verschillende effecten te creëren. Omdat ze zich zo dun verwerken, doe je met stardust aanzienlijk langer dan met andere glitters.
 

Shadow

Dit zijn de neon pigmenten van Lecenté™. Dit zijn pure pigmenten die je door acrylpoeder of gel kunt mengen. Je kunt ze natuurlijk ook prachtige verwerken in de plaklaag van je gelpolish. Ze zijn echt neon, zoals neon bedoeld is. Zet je de pigmenten over een soort gelijke kleur, dan zul je zien dat ze nog krachtiger van kleur worden. Zet je ze over een contrasterende kleur, dan krijg je weer totaal andere mooie effecten.
 

Multi Glitz

Deze glitters creëren de ultieme rockstar nagels. Door verschillende maten en kleuren in een potje te verwerken knallen deze kleuren echt van je nagels af.
 
Pagina 1 van 36
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »